Националният институт по здравеопазване на САЩ (NIH) стартира виртуална програма,

...
Националният институт по здравеопазване на САЩ (NIH) стартира виртуална програма,
Коментари Харесай

САЩ: Стартира програма за доставка на лекарства и тестове за COVID по домовете

Националният институт по опазване на здравето на Съединени американски щати (NIH) започва виртуална стратегия, ориентирана към даване на антивирусни лечения COVID-19 за лекуване в домашни условия на пациенти с позитивен тест за ковид, оповестиха от института.

Местни и държавни чиновници от окръг Бъркс в щата Пенсилвания ще бъдат първите, които ще апробират програмата, известна като Home Test to Treat. Очаква се в нея да вземат участие до 8000 поданици, прецизират от института.

eMed, частна компания за здравни услуги по домовете, ще бъде хазаин на формалния уеб страница Home Test to Treat, където хората ще могат да се записват, с цел да получат доставка на антивирусно лекуване, както и комплекти проби. Със своите данни те ще станат участници в програмата за телездраве.

Агенцията за публично здраве също е заела Медицинското учебно заведение UMass Chan в Уорчестър,щата Масачузетс за съдействие с eMed при анализирането на данните, събрани от тази стратегия.

Програмата, която беше оповестена за първи път през септември от Белия дом, е ориентирана към увеличение на достъпа за хората в селските и високорисковите общности.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР