Националният характер на българският народ се е формирал с течение

...
Националният характер на българският народ се е формирал с течение
Коментари Харесай

Пет характерни черти на българите

Националният темперамент на българският народ се е формирал с течение на неговата история. Вижте присъщите черти, които оформят неповторимият облик на българина:

1. Българския мъж и леглото

Болшинството от българските мъже се поддържат посредством спорт и по тази причина нощем устоят на... спорт. Подобно на секс туристите от чужбина, през лятото се вижда миграция от вътрешността на страната към морето за къси, само че бурни връзки с представителки на непознати народи. Налазването на непознати булки е задоволително показателно за нестихващата мощ на урагана Либидо, който бушува в панталоните на нашенци от Видин до Приморско и от Варна до Сандански.

2. Най-красивите дами са българките

Дори най-грозноватите ни дами са най-малко с едни гърди, крайници или дупе пред прогресивно възходящите на размер представителки на други страни като Германия, Гърция или водача в региона на едрата плът - Съединени американски щати. Също по този начин естествените дадености на българките са причина за годишния напор на чужденци по българските курорти, пристигнали с цел да им се любуват. А най-хубавата причина да твърдим, че са най-красиви е, че са си наши.

 дами ThinkStock/Getty Images
3. Толерантността на българина

Българския народ, който е основан от толкоз разнообразни нации, раси и вярвания няма по какъв начин да не бъде търпелив към другите (е по същата причина не можем и да се поносим по сред си). Когато някой чужденец посети страната ни, сме подготвени да си свалим даже тапетите от стената, с цел да покажем гостолюбие. Вярно, че да посрещнеш някого с самун и сол не е доста гостоприемно, само че пък е по-добре в сравнение с да ги посрещаме с камъни.

4. Българският разсъдък

Въпреки пропуканите стени на просветителната ни система, млади ерудити не престават да се редят по скамейките на българските университети, освен това някои от тях са толкоз настървени за познания, че постоянно взимат просветителната си петилетка за единствено 2-3 години.
Примери за българската просветеност можем да намерим освен във ВУЗ-те, само че и на всички места из цветната българска простор. Така да вземем за пример лафове като " очаквам го да се счупи, че да си го направя крепко " приказват за изобретателността и комбинативната мисъл, които нашият народ има.

5. Работната политика на българите

Ах, пословичната деятелност на българина! Вярно че от време на време е малко принудително , само че ние работим приблизително по 8 часа дневно, 5 дни в седмицата, 250 дни в годината. Дотук добре, само че за доста хора по една или друга причина работната седмица продължава по 8 дни, 27 часа в денонощието. Дали тъй като работят на няколко места или шефът-деспот ги преексплоатира, само че те се трудят и не се оплакват (освен на сътрудници, близки, в магазина, в градския и в мнения под интернет класации). Такива са изискванията на труд и ние българите ги понасяме. Да живей, живей трудът!
 сън ThinkStock/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР