Националният фронт за спасение на България почете 136 години от

...
Националният фронт за спасение на България почете 136 години от
Коментари Харесай

НФСБ: Да намерим сили за обединение и да се изправим пред всички предизвикателства, както предците ни

Националният фронт за избавление на България уважи 136 години от Съединението на Източна Румелия с Княжество България

Националният фронт за избавление на България (НФСБ) уважи 137 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия. Членове и симпатизанти на партията сервираха венци и цветя пред паметнника на на 24-ти Черноморски пехотен полк пред Военния клуб  и се поклониха пред починалите за идеята през 1885 година патриоти, осъществили отнетата на страната ни през 1878 година единност.

На тържествената гала участваха лидерът на листата на НФСБ за 2-МИР Бургас Христиан Митев, претендентите за депутати Радослав Петков, Иван Кузманов, Антон Стоянов, Диана Фъртунова, Севдалина Пенева, Ивайло Стаматов, Ганка Георгиева и Марияна Лефтерова. 

„ Днес, 137 години след паметната дата, в България освен би трябвало да си спомним делото на Захари Стоянов и неговите сподвижници, довели до Съединението на Княжество България с Източна Румелия, само че и да последваме техния образец, защото за жалост виждаме, че нашият народ е все по-разделен. В изискванията на война покрай границата ни и задаващата се тежка и икономическа рецесия, все по належащо е да помним и девиза, изписан на постройката на Народното събрание – „ Съединението прави силата “. Да намерим силите да бъдем обединени и да се надигнем пред всички провокации, както са били нашите предшественици “, прикани лидерът Христиан Митев.
 



 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР