Националният фронт за спасение на България (НФСБ) e предложил на

...
Националният фронт за спасение на България (НФСБ) e предложил на
Коментари Харесай

Валери Симеонов предлага началника на кабинета си за вицепремиер

Националният фронт за избавление на България (НФСБ) e предложил на министър-председателя Бойко Борисов Марияна Николова да оглави поста вицепремиер на мястото на Валери Симеонов . Това заяви бургаското издание Flagman.bg.
Николова е правист със забележителен опит в обществения бранш. По специалност тя е юрист, вписана е към Софийската адвокатска гилдия. Заемала е разнообразни експертни длъжности в държавната администрация. От средата на юни 2015 година до 2017 година е началник на отдел " Договорно-правен и правна отбрана " в " Национална електрическа компания " ЕАД.
Марияна Николова е учител е по конструкция на администрацията и административен развой в Института по обществена администрация към Министерския съвет. От май 2017 година е шеф на политическия кабинет на заместник-министър ръководителя по икономическата и демографската политика Валери Симеонов.
напомня, че в петък вечер (16 ноември) на брифинг в Министерски съвет Валери Симеонов разгласи, че се отдръпва от поста си в държавното управление , като това по думите му било напълно персонално решение. " Заех този пост само и единствено тъй като моите сътрудници упорстваха – да бъдат поръчител на това ръководство ", акцентира Симеонов. Той видя себе си като човек със съвест и добави: " Хайде в този момент да забележим дали откакто вицепремиера Валери Симеонов си подаде оставката, ще продължат тези митинги и с какви искания ".


Майките на деца с увреждания и жители, които ги поддържат, приветстваха оставката на Симеонов, която по-късно беше призната от премиера Бойко Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР