Националният фотоконкурс Най-сладка целувка“ се организира от 2006 г. Фотоконкурсът няма

...
Националният фотоконкурс Най-сладка целувка“ се организира от 2006 г.
Фотоконкурсът няма
Коментари Харесай

“Най-сладката целувка” за 18-и път в Пловдив


Националният фотоконкурс „ Най-сладка целувка “ се провежда от 2006 година

Фотоконкурсът няма възрастови и професионални ограничавания, а в журирането се включват видни фотографи, художници, представители на медиите, фотографски организации, представители на Община Пловдив, за втора година измежду журито ще бъдат и уредниците на фотосалон Пловдив, а тази година към него ще се причисли и Диляна Гергова, дипломат на Canon за България.

Може би тъкмо в този момент ни е още по-нужна целувката – като знак на човечността, на съпричастието, на фамилията, на любовта, на бъдещето.

Тази година година сбъдваме отдавнашната си фантазия фотоконкурсът да има паралелни събития и в София, както и да издадем азбучник със фотоси от всички издания от 2006 година до момента, за което благодарим на Община Пловдив.

До този миг получихме съвсем 200 фотоси, ето какво още следва:

Онлайн с краен период 13 февруари 2024 в страницата на НАЙ-СЛАДКА ЦЕЛУВКА във Facebook изпращане до 5 авторски фотоси, съпроводени с две имена и телефон за връзка на e-mail: [email protected]

Вече сте видяли евентуално в

Пловдив 1- 29 февруари Изложба пана/ билбордове / пл. Джумаята – Римски стадион „ Снимки от лятното издание 2023-та

На огромните билбордове включихме фотоси от последното издание – лято 2023-та, с цел да покажем най-новите „ сладки целувки “, които са включени в 18-то издание и се конкурират с всички останали фотоси.

Каним ви още веднъж в

Пловдив на 14 февруари 2024 година Изложба на Главната от 11 до 16 ч

На тази обичайната галерия на въжета със щипки за пране

ще бъдем през целия ден на Главната в Пловдив, чакаме ви!

Там ще можете да закупите календара с идея на фондация „ Живи планини “

Едно от най-интересните и значими събития на 18-то издание ще бъде онлайн-гласуването за фотография от фотоконкурса на страницата на фондация „ Живи планини “ на самия 14 февруари от 8 до 23 ч.

Авторът на фотографията победител, ще получи календар с идея на фондацията за закупуване на дефрибилатори за планинските хижи и заслони.

Ще пуснем специфичен линк на 13 февруари. Моля, следвайте го, да подкрепим тази самодейност, за която пловдивчани слушат и по радио

N-Goy от 4 до 14 февруари!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР