Националният борд по туризъм подкрепя справедливия протест, организиран днес от

...
Националният борд по туризъм подкрепя справедливия протест, организиран днес от
Коментари Харесай

Бордът по туризъм подкрепи протеста на заведенията в Пловдив

Националният ръб по туризъм поддържа справедливия митинг, проведен през днешния ден от Българската асоциация на заведенията и Съюза на заведенията в България, както и безапелационната реакция на техните ръководители Ричард Алибегов и Емил Коларов, по отношение на непремерените дейности от страна на органите на Министерство на вътрешните работи във връзка с клиентите на едно от известните заведения в Пловдив преди няколко дни. Това се споделя в позиция на организацията до медиите. 

Сигурността и спокойствието са фундаментални предпоставки за работа в туристическия бранш, както и изключително значими характерности за репутацията ни като привлекателна туристическа дестинация. Подобни демонстративни дейности от страна на Министерство на вътрешните работи надали реализират задачите на акцията, само че сигурно разрушават дългогодишни старания и вложения, които основават стопански доходи и работни места, се показва в позицията. 

Бордът по туризъм е градивен сътрудник на държавните и общински институции, само че в това време подчертаваме, че туристическият бизнес е измежду най- строго проверяваните и в този смисъл сътрудниците постоянно имат подготвеност да спомагат на контролните органи, само че това следва да се реализира с нужната мяра и с почитание към достолепието на всеки един клиент и екскурзиант, допълват от организацията. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР