Националният авиопревозвач ще проведе втори Ден на отворени врати за

...
Националният авиопревозвач ще проведе втори Ден на отворени врати за
Коментари Харесай

Ден на отворени врати в „България Еър“: Възможност за бъдещи пилоти и стюарди

Националният авиопревозвач ще организира втори Ден на отворени порти за всички, които желаят да научат повече за специалностите на кабинния екипаж и водачите. Събитието ще се състои на 30 септември от 15:30 часа в постройката на самолетната компания, ситуирана на бул. „ Брюксел “ №1.

Това особено събитие предлага неповторимата опция да се докоснете до завладяващия свят на авиацията и да получите отговори на въпроси като: „ Какво е чувството да прелетиш цяла Европа за една седмица? “ или „ Как се ръководи нов аероплан, преди малко излязъл от фабриката на производителя? “ . На тези и доста други въпроси ще отговорят опитни водачи и членове на кабинния екипаж на „ България Еър “.

Присъстващите ще имат опцията да се срещнат с представители на компанията, в това число с пълководец на полет и старша стюардеса, които ще споделят своя опит и усещания от всекидневието в гражданската авиация. Освен това, по време на събитието ще бъдат показани и настоящите свободни позиции за стюарди и стюардеси, както и за командири и втори водачи. Авиокомпанията търси да попълни своя екип с квалифицирани експерти, които ще имат опция да ръководят новите съвременни самолети Airbus A220, с които „ България Еър “ разшири своя флот.

С организирането на този Ден на отворени порти „ България Еър “ цели да притегли млади гении , които мечтаят за кариера в облаците. Кандидатите, които желаят да се причислят към екипа на компанията, могат да видят всички условия за свободните позиции и да аплайват през раздела „ Кариери “ на формалния уебсайт на „ България Еър “.

„ Не пропускайте шанса да извършите първите си стъпки към вълнуваща кариера в авиацията! “ , приканиха от компанията.

Икономист: България приготвя платежните услуги за въвеждане на еврото

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР