Националния фронт за спасения на България ще се яви на

...
Националния фронт за спасения на България ще се яви на
Коментари Харесай

Валери Симеонов: НФСБ и ВМРО ще се явят заедно на изборите

Националния фронт за избавения на България ще се яви на идните избори през април с Вътрешна македонска революционна организация. Това разгласи в Бургас водачът на партията Валери Симеонов, съобщи Нова телевизия. По думите му форматът на патриотична коалиция е сполучлив и може да бъде уголемен с присъединяване на още партии с патриотични стратегии.
„ За нас е сполучлива. Считаме, че тя може да бъде разширена и с присъединяване на други партии, които имат действителни патриотични стратегии. Имам поради и партии, които слагат преди всичко държавните ползи, пред тясно партийните ползи ”, съобщи Симеонов.
 Адв. Хаджигенов: Предложението ни към Валери Симеонов е релса и мост! (ВИДЕО) Адв. Хаджигенов: Предложението ни към Валери Симеонов е релса и мост! (ВИДЕО)
Адв.Николай Хаджигенов отговори яростно на Валери Симеонов, който съгласно него е споделил, че има предложение за коалиция от Мая Манолова и...
„ Дали ще бъдем дружно с Вътрешна македонска революционна организация - към този момент да. Преди два дни имахме лидерски диалог с Каракачанов ”, добави водачът на НФСБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР