Националните здравни институти (NIH) в Съединените щати не са открили

...
Националните здравни институти (NIH) в Съединените щати не са открили
Коментари Харесай

Няма доказателства за мозъчно увреждане при хора, страдащи от „синдром на Хавана“: американско проучване

Националните здравни институти (NIH) в Съединените щати не са разкрили доказателства, че държавните чиновници, съобщаващи за признаци на „ синдрома на Хавана “, страдат от „ биологични аномалии “, в това число мозъчно увреждане.

В изказване, обявяващо изследването си в понеделник, американската организация за медицински проучвания акцентира, че макар констатациите си, необяснимите болести „ са доста действителни “.

За първи път докладван в кубинската столица Хавана през 2016 година, синдромът води до световъртеж, главоболие, когнитивна дисфункция и звънене на ушите. Оттогава личният състав на външните служби и разузнаването на Съединени американски щати оповестява, че има такива признаци по целия свят.

„ Използвайки усъвършенствани техники за образна диагностика и задълбочени клинични оценки, проучвателен екип от Националния институт по опазване на здравето не откри обилни доказателства за откриваема с ЯМР мозъчна контузия, нито разлики в множеството клинични ограничения спрямо контролите, измежду група федерални...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР