Националните вратари на България Даниел Наумов и Светослав Вуцов поделиха

...
Националните вратари на България Даниел Наумов и Светослав Вуцов поделиха
Коментари Харесай

Двама национали поделиха наградата за най-добър вратар

Националните вратари на България Даниел Наумов и Светослав Вуцов поделиха премията за най-хубав вратар за 2022 година. Стражовете на ЦСКА 1948 и Славия събраха по 26 гласа в анкетата на спортните публицисти.

Второто място е за Густаво Бусато (22) от ЦСКА - София, а вратарят на Лудогорец Серджио Падт (11) добавя челната тройка.
 Започна церемонията за футболист №1 на България за 2022 година Започна церемонията за футболист №1 на България за 2022 година
По този метод Вуцов пази наградата си от миналогодишната ранглиста, а подгласникът му за 2021 година - Наумов, се изкачва с една позиция.

НАЙ-ДОБЪР ВРАТАР

1. Даниел Наумов и Светослав Вуцов - 26 
2. Густаво Бусато - 22 
3. Серджио Падт - 11

" Горд съм да получа тази премия. Искам да благодаря на моето семейство и на всички хора, които ме поддържат, на моите съотборнити в ЦСКА 1948 и националния тим ", съобщи Наумов.

" Благодаря за премията на всички дали своят вот. Благодаря на фамилията ми и на съотборниците ми в Славия и националния тим ", сподели Светослав Вуцов.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР