Националните състезателки Стилияна Николова, Боряна Калейн и Ева Брезалиева изиграха

...
Националните състезателки Стилияна Николова, Боряна Калейн и Ева Брезалиева изиграха
Коментари Харесай

Силно представяне на Стилияна Николова, Боряна Калейн и Ева Брезалиева в първия ден на Държавното първенство

Националните състезателки Стилияна Николова, Боряна Калейн и Ева Брезалиева изиграха доста мощно композициите си с обръч и с топка в първия ден на Държавното състезание по художествена гимнастика, категория Елит за дами, което се организира в зала " София ". Татяна Воложанина и Лъчезара Пекова също се показаха доста добре.

Николова води в многобоя със общ брой от 71.600 точки, откакто получи оценки от 36.050 на обръч и 35.550 на топка.

Втора е Боряна Калейн с

Третата позиция заема Ева Брезалиева с 68.650 (34.900 и 33.750), а четвърта е Татяна Воложанина с 64.050 (33.150 и 30.900).

Утре гимнастичките ще изиграят съчетанията с бухалки и с лента, след което ще станат ясни медалистките в многобоя, а в събота са финалите на обособените уреди.

След Държавното състезание ще станат ясни самостоятелните състезателки, които ще показват България на Европейското състезание в Баку (Азербайджан) идната седмица дружно с ансамблите за дами и за девойки.

Демонстративно присъединяване през днешния ден на шампионата направи отбор девойки.

Държавното състезание беше публично намерено в наличието на президента на БФХГ Илиана Раева, на трикратната безспорна международна шампионка Мария Гигова, на генералния секретар на централата Росина Атанасова и на Кристина Шикерова, ръководител на клуба-домакин София Спорт - 2017.

" Нека тези три дни да дадат резултат на упорития труд, който е вложил всеки един клуб. Въведохме нов способ на работа, който към този момент дава резултат от това, което видях тази заран при девойки младша възраст. Бъдете смели и упорити, покажете какво можете, само че на първо място се забавлявайте на килима ", съобщи президентът на БФХГ Илиана Раева.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР