Националните състезатели по кикбокс на България във всички стилове провеждат

...
Националните състезатели по кикбокс на България във всички стилове провеждат
Коментари Харесай

Лагерът на националите ни по кикбокс съвместно със световни шампиони от Украйна и Израел

Националните състезатели по кикбокс на България във всички стилове организират двуседмичен интернационален лагер на Национална спортна база „ Спорт Палас “ във Варна.

Двуразовите тренировки се организират в две зали на „ Спорт Палас “ с всички нужни уреди за качествена подготовка на сполучливите ни състезатели. На лагера участват 62 национали на България, както и най-хубавите кикбоксьори на Украйна и Израел. У нас дойдоха петима души от Приднестровието в Молдова и един играч от Латвия.

Тренировките са под управлението на националния селекционер Владимир Вълев и сътрудниците му Галин Методиев (СК Шуменска крепост) и Димитър Димитров (СК Тангра) за кръг. Подготовката на кикбоксьорите в леките стилове на татами се водят от Иван Георгиев (СК Стар Тийм) и Стефан Костадинов (СК Масару).

През втората седмица натоварването стартира под диктовката на украинските треньори. Предвидени са няколко базови тренировки за мощ и устойчивост на стадиона в спортната база. Ще бъдат отработени съществени техники и характерни такива. В програмата са включени проби и несъмнено обиграване под формата на спаринг. С тима на Украйна е Президента на украинската федерация по кикбокс Олга Павленко. От страна на Израел простигна дългогодишния интернационален арбитър и заместител ръководител Рамон Давид.

Украинските състезатели които са на подготовка във Варна са първенците за 2021/2022 година Марк Гусар, Олег Бенкалович, Павел Замятин и Алексей Зенков.

В началото на месец септември от 02.09 до 04.09.2022 година във Варна следва Държавно състезание по кикбокс в стиловете лоу кик и муай тай. Паралелно с тях ще се организира и шампионат по кикбокс в жанр лоу кик за възрастова група 7-8 години.

В края на месец септември от 30.09 до 08.10. 2022 България ще взе участие на Световното състезание за кадети в Йезоло, Италия.

Европейското състезание за мъже и дами тази година е от 11.11.2022 до 20.11.2022 година в Анталия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР