Националните отбори по олимпийско карате вече си имат собствен дом.

...
Националните отбори по олимпийско карате вече си имат собствен дом.
Коментари Харесай

Олимпийското карате вече си има собствен дом



Националните тимове по олимпийско карате към този момент си имат личен дом. Националният център за подготовка се обитава в една от залите на Националния стадион „ Васил Левски “ и в него целогодишно ще се приготвят всички национални гарнитури.

Вече си имаме наш дом. Това е може би най-хубавото събитие, което ни се е случвало последните години. Надяваме се от тук насетне да приготвяме огромни първенци - олимпийски игри чукат на вратата, тази година имаме Младежка олимпиада в Буенос Айрес, надяваме се за квота там, показа при откриването на центъра Борислав Иванов – асистент треньор на националния тим и основен управител на центъра.

В края на май България ще е хазаин на първото от чертите надпревари, които са включени в новия план на Международната федерация по карате – Премиер лига до 18 години.

Нашето съревнование ще е единственото, което ще носи точки за ранглистата, за младежката олимпиада. За това ние чакаме сред 1500 и 2000 състезатели. С откриването на този народен център нашата фантазия за орден от международно състезание при мъжете и дамите към този момент е реалистична. Това ще ни даде опция да привличаме интернационалните тимове и специалисти  и дружно с тях да упражняваме с цел да достигнем равнището на водещите сили в този спорт, допълни  Георги Ривов - член на УС на БНФК .

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР