Национални предатели са и тикат държавата към фалит"Вотът на недоверие

...
Национални предатели са и тикат държавата към фалит"Вотът на недоверие
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Трябва да спасим обществото от Асен Василев и Кирил Петков

Национални предатели са и тикат страната към банкрут

"Вотът на съмнение е административна процедура, това е законът. Не можем повече и секунда да бъдем част от тази мъка, за която виновност носи единствено "Продължаваме смяната ". Не се оправят професионално и тикат страната към банкрут, национални предатели са, купуват депутати в общественото пространство посредством напън мутренски подходи. По най-бързия метод би трябвало да си вървят ", съобщи депутатът от "Има подобен народ " Станислав Балабанов, съобщи.

Той още веднъж посочи, че Има Такъв Народ ще поддържа българското общество и то би трябвало да бъде умерено за актуализацията на бюджета в частта ѝ за пенсиите и спешни ограничения.

"Благодарение на нас ГЕРБ към този момент не са на власт и с помощта на нас обществото би трябвало да бъде умерено ", настоя Балабанов в ефира на "България заран ".

И продължи с обвинявания към "Продължаваме смяната " и отделилите се депутати от Има Такъв Народ: "Опитват да обработват хора, да им се обаждат. И министър председателят, и юристът - може би гелът ще го подхлъзне в един миг. Тези хора са нездравословни и би трябвало да приключат. Питайте петимата какво мислят, предадоха ни за жълти стотинки. Предателите умират сами. Връзката с мафията е Георги Георгиев. Той беше индивидът, който гласоподава с ГЕРБ за "Капитан Андреево ".

"Във всяко стадо има мърша. Вярваме на хората към нас. Надявам се да продължим като тим в името на българското общество, което би трябвало да бъде избавено от Асен Василев и Кирил Петков. Използват властта за лични цели и не са нищо по-различно от Бойко Борисов ", акцентира Балабанов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР