Националната статистика на Великобритания е давала грешни данни колко са

...
Националната статистика на Великобритания е давала грешни данни колко са
Коментари Харесай

Грешни данни за броя на имигрантите е давала националната статистика на Великобритания

Националната статистика на Англия е давала неверни данни какъв брой са имигрантите , идващи от други страни от Европейския съюз, написа Би Би Си.
Службата сама призна грешките в навечерието на публикуването на идващия отчет за броя на имигрантите, съобщи БГНЕС.
В продължение на 10 години, до 2016 година Националната статистика доста е занижавала броя на имигрантите, като неверните данни са най-много за идващите от 8-те страни, които влязоха в Европейски Съюз през 2004 година
В същото време, Националната статистика евентуално е надценила броя на имигрантите, идващи от страни отвън Европейски Съюз.
Размерът на грешката за интервала 2015 - 2016 година е 16 %, споделиха от службата на уеб страницата им в интернет.
Това значи, че през този интервал във Англия не са влезнали спомагателни 178 000 жители на Европейски Съюз, както сочи статистиката, а 207 000.
Систематичните неточности на Националната статистика слагат под подозрение комплицираните калкулации за понижаване на имиграцията , които няколко следващи държавни управления в Лондон вършат.
Още Дейвид Камерън разгласи като цел чистата имиграция от Европейски Съюз (разликата сред броя на влезлите в страната и тези, които са я напуснали) да бъде под 100 000 души.
Правителството по този начин и не доближи покрай това число и в последна сметка се отхвърли от него.
Според калкулации на Би Би Си, двете неточности на Националната статистика значително се анулират една друга.
Подцененият брой на влезлите във Англия от страни от Европейски Съюз и надцененият брой на имигрантите от други страни, като общ брой дава почти действителния брой на имигрантите, влезнали във Англия през последните няколко години
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР