Националната служба за охрана (НСО) в момента е под управлението

...
Националната служба за охрана (НСО) в момента е под управлението
Коментари Харесай

НСО е под управлението на ДПС, обяви бивш служител

Националната работа за защита (НСО) сега е под ръководството на Движение за права и свободи. Там пее от Бояна петел. Това разгласи в ефира на Би Ти Ви Николай Марков, който в предишното е бил част от службата. Коментарът му е във връзка проблема с автомобила, превозвал шефа на Върховен касационен съд Лозан Панов наскоро, при което една от гумите на автомобила се оказа с разхлабени винтове.

Днес пък се разбра, че прокуратурата е заличила част от информацията, подадена от " Мерцедес ", с което стимулира и отхвърли си да проверява случая.

В отговор на въпрос Марков изясни, че няма процедура да се ревизират гумите на автомобил преди да се изкара от гаража на НСО, още повече, че за задачата трябвало да се влезе в бетонен канал, което било невероятно.

Според него в тази ситуация винтовете не са били вярно сложени при промяната на зимните с летни гуми. " И от това произлезе цялостен скандал, в който НСО взе страна във война на институциите. НСО се явява маша, която на процедура нанесе удар върху върховен магистрат, урони достойнството и достолепието му ", добави някогашният кадър на службата.

Според него задачата тук е да се уязви като персона Лозан Панов и " да му се подиграваме посредством НСО в диалог за болтове ".

Той назова чистач ( " Не безусловно. Такъв е индивидът " ) подписалият постановлението на прокуратурата Спас Илиев.

Нормално ли е цялата система да се хвърли върху един магистрат от горната страна и да го раздра. Това ли би трябвало да бъде държанието на прокуратурата, на президента даже, попита риторично Марков.

Според него в тази ситуация е трябвало да се организира и обстоен диалог за работата на НСО, която той назова посткомунистическа работа, от която не може да се чака сигурност.

НСО е измислено име, тя би трябвало да се назовава Агенция за превози защита, не е национална и функционалностите ѝ са по-скоро слугински или някакви охранителни, добавя Марков.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР