Националната служба за охрана (НСО) ще се грижи за сигурността

...
Националната служба за охрана (НСО) ще се грижи за сигурността
Коментари Харесай

НСО проверява всички граждани преди празничния водосвет пред Незнайния воин

Националната работа за защита (НСО) ще се грижи за сигурността по време на обичайния празничен водосвет за Богоявление на бойните флагове пред паметника на Незнайния боец в столицата. 
Събитието ще стартира в 11 ч., на 6 януари, а жителите ще имат достъп до мероприятието след 09:45 ч. През два пункта ще се реализират инспекции - при ул. „ Шипка “ и ул. „ Париж “ и при южната страна на храм-паметник „ Свети Александър Невски “.
 С 1 200 000 лева усилват разноските за личен състав в НСО С 1 200 000 лева усилват разноските за личен състав в НСО
Министерският съвет утвърди промени на одобрените разноски за личен състав по бюджета на Националната работа за защита за 2020 година С 1 200 00...
Служителите на НСО ще правят инспекции с детектори за метал и скенери. Ще се следи за съществуване на огнестрелни и хладни оръжия, остри предмети, експлозиви и леснозапалими субстанции, източници на йонизиращи лъчения, пиротехнически произведения и други.
Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани до мероприятието, заради неспособност на място да бъде проведено съхраняването им. Достъпът на лица във очевидно несъответстващо положение също ще бъде лимитиран.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР