Националната служба за охрана (НСО) призовава към въздържание от разпространение

...
Националната служба за охрана (НСО) призовава към въздържание от разпространение
Коментари Харесай

НСО за катастрофата с Кирил Петков: Призоваваме към въздържане от спекулации

„ Националната работа за защита (НСО) приканва към самоограничение от разпространяване на спекулативни, непроверени и необективни тези и хипотези по адрес на участниците в тежкия пътен случай, до момента в който способените институции не приключат работата си “.

Това пишат от службата в позиция до медиите по отношение на злополуката с Кирил Петков, която стана на 16 май.

От там показват още, че оказват „ всеобхватно подпомагане на способените органи по воденото разследване “.

 Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците 2 мин. Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото  Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците 2 мин. Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото

„ Убедени сме, че професионалните дейности на проверяващите и назначените експертизи ще покажат обективната истина “, гласи още позицията на НСО.

От управлението на службата сервираха съболезнования на фамилията и околните на починалия при злополуката лидер и показаха вяра сполучливото и скорошно възобновяване на неговата брачна половинка.

Жена е в тежко положение

Инцидентът с автомобил на НСО, в който пътуваше водачът на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков, стана на 16 май в 17:30 часа на входа на Аксаково.

Ударът стана на Т-образно кръстовище, а водачът на цивилния автомобил умря. Неговата спътничка е в тежко положение.

Защо Кирил Петков е пътувал с защита на НСО – не мога да отговоря, сподели военно-окръжният прокурор на Военната прокуратура в Сливен

„ Няма директна заплаха за живота ѝ. Стабилизирана е. Извършена е коремна интервенция. Втората интервенция е на единия крайник. Другият крайник е гипсиран. Жената продължава да бъде на обдишване и остава в изкуствена кома “, обясниха от болничното заведение.

Образувано е досъдебно произвеждане по отношение на случая.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР