Националната сигурност е в основаната на всяка просперираща държава и

...
Националната сигурност е в основаната на всяка просперираща държава и
Коментари Харесай

Радев: Разходите за отбрана непрекъснато ще растат

„ Националната сигурност е в учредената на всяка просперираща страна и тя не е отговорност единствено на хората с пагони, а на цялото общество “.

С тези думи президентът Румен Радев се обърна към слушателите и студентите във Военната академия „ Г. С. Раковски “, чиято гала по дипломиране президентът почете през днешния ден.
 Военна академия DarikNews.bg Иван Лазаров

Пред погледите на гордите им родители в препълнената зала Радев пожела на всички випусници: „ Никога не забравяйте, че да си офицер от Българската войска не е просто специалност, а самопризнание и дълг към Отечеството. На добър час! “.
 Военна академия DarikNews.bg Иван Лазаров-->
Румен Радев прикани още всички офицери да търсят резултатност и успеваемост при изразходването на ресурсите, с които страната ни разполага, тъй като по думите му разноските за защита непрестанно ще нарастват.

Днес дипломите си получиха студентите, обучавали се в другите магистърски стратегии от професионално направление „ Военно дело ” на факултет „ Командно-щабен ” и „ Национална сигурност ” на факултет „ Национална сигурност и защита “. Първенците на випуска бяха наградени персонално от президента Румен Радев.

Президентът одобри и почетния строй на академията във връзка на завършването на випуск Княз Александър I.
 Военна академия DarikNews.bg Иван Лазаров
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР