Националната състезателка по художествена гимнастика Боряна Калейн получи наградата Студент

...
Националната състезателка по художествена гимнастика Боряна Калейн получи наградата Студент
Коментари Харесай

Боряна Калейн получи наградата Студент на годината в категория спорт

Националната състезателка по художествена гимнастика Боряна Калейн получи премията " Студент на годината " в категория спорт. Националното посланичество на студентските препоръки (НПСС) отличи на публична гала нощес най-успешните студенти на България в 16-ото издание на Националния приз " Студент на годината ".

Кубрат Пулев разгласи името на Калейн, която учи в Националната спортна академия " Васил Левски ". Тя не участва на събитието, а нейната премия получи персоналната й треньорка Марияна Памукова.

" Гледайки тази гала, съм изпълнен с религия за бъдещето на България и считам, че в случай че спортът и образованието вървят дружно, като общество, ще имаме по-голям триумф ", съобщи Пулев.

Ръководството на НПСС връчи премия на Кубрат Пулев за развиването на българския спорт измежду студентската юноша.

Церемонията се състоя в зала " Максима " на Университета за национално и международно стопанство (УНСС) и продължи над три часа. Събитието беше под патронажа на президента Румен Радев. Държавният глава връчи премията " Студент на годината - 2022 " на Радина Иванова Бодурова, която е трети курс във Висшето военновъздушно учебно заведение " Георги Бенковски ".

Конкурсът " Студент на годината " е основан при започване на 2006 година по самодейност на делегатите в Общото заседание на Националното посланичество на студентските препоръки в България. Основната му задача е да разпространява, отличава и предизвиква достиженията на българските студенти от всички области на висшето обучение пред обществеността.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР