Националната състезателка на България по волейбол Христина Вучкова пожела успех

...
Националната състезателка на България по волейбол Христина Вучкова пожела успех
Коментари Харесай

Христина Вучкова: Все още не съм се адаптирала към играта на Фенербахче

Националната състезателка на България по волейбол Христина Вучкова пожела триумф на Марица (Пловдив) в мача им против Еджзаджъбашъ Дайнавит (Истанбул) в Шампионската лига и призна, че към момента не се е приспособила към новия си тим Фенербахче. 

Вучкова показа първите си усещания от новия си отбор пред Българска телеграфна агенция, откакто изигра втория си дуел за " фенерите " против Щутгарт. Сблъсъкът се организира директно преди срещата на българския първенец против бронзовия медалист от последното международно клубно състезание. 

В дуела в зала " Бурхан Фелек " в Истанбул Фенербахче победи немския състав с 3:1 гейма в мач от група “D ” на Шампионската лига, а българската състезателка записа 7 точки.
 Христина Вучкова и Фенербахче нанесоха първа загуба на Алианц (Щутгарт) в ШЛ Христина Вучкова и Фенербахче нанесоха първа загуба на Алианц (Щутгарт) в ШЛ
" Това беше извънредно сложен мач, който трябваше наложително да спечелим. Получи се много раздразнителен дуел, тъй като бяхме длъжни да победим, с цел да запазим шансове за продължение напред към елиминациите в Шампионската лига. В предходните срещи от групите не се справихме доста добре, а Щутгарт е извънредно мощен отбор, който мъчно бърка и се бори до последно. Трябваше от самото начало да сме доста съсредоточени, с цел да можем да им противодействаме. Радвам се, че успяхме да се приспособяваме бързо към сложния им жанр и да стигнем до крайния триумф ", съобщи Вучкова след срещата.

За някогашната волейболистка на Марица (Пловдив) това беше втори мач за тима на Фенербахче, откакто тя се причисли към отбора от китайския Пекин БАИК Мотор.

" Не мога да кажа, че към момента съм се приспособила към новия си тим. Трябва към момента да привиквам с ритъма на игра, тук има много друг жанр и условия към мен. Надявам се бързо да съумея да се впиша в тима, с цел да мога да покажа най-хубавото от моята игра, с което да оказа помощ на отбора ", добави волейболистката.

Вучкова призна, че ѝ е прелестно, че някогашният ѝ тим Марица ще играе през днешния ден в Истанбул и остана на трибуните, с цел да поддържа някогашния си отбор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР