Националната състезателка на България на 100 и 200 метра Инна

...
Националната състезателка на България на 100 и 200 метра Инна
Коментари Харесай

Спринтьорката Инна Ефтимова: В момента цари хаос, нямаме никаква яснота какво да правим

Националната състезателка на България на 100 и 200 метра Инна Ефтимова няма никаква изясненост какво ще се случи с идния сезон.

" Нищо не знаем. Поне да се разгласи дата, с която да се съобразим и да си създадем проекти ", сподели Ефтимова в скайп изявление за Sportal.

В началото на май тя трябваше да взе участие в няколко шампионата, от които да печели точки, които да й оказват помощ за класиране на Олимпиадата.

" Не знам какъв брой са осведомени хората, само че към този момент има ранкинг система, в която всяко едно съревнование ти носи точки, които могат да ти оказват помощ да се класираш на Олимпиадата, в случай че нямаш затрупан норматив ", сподели лекоатлетката.

Ефтимове счита, че би трябвало да се измисли нов проект за това по какъв начин да се класират състезателите за най-престижния състезателен конгрес, по всяко време той, тъй като със стандартите сега това няма по какъв начин да се случи.

Инна Ефтимова тренира в домашни условия като прави клекове, коремни преси, планк и постоянно е на велоергометъра. Това обаче не може да я държи във формата, която тя самата желае.

Ефтимова показа и за един различен проблем. След подобен интервал рискът от контузии се покачва, а сега няма работещи центрове за възобновяване и масажисти.

" Ако сега имаш контузия - просто няма по какъв начин да се възстановиш съответно. Невъзможно е ", сподели още Ефтимова.

За край тя показа, че желае повече хора да схванат какъв брой съществено е ситуацията и да реагират отговорно. Надява се скоро всичко това да премине и да се върнем към естествения метод на живот.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР