Националната състезателка Катрин Цонева е финалистка на въже и топка

...
Националната състезателка Катрин Цонева е финалистка на въже и топка
Коментари Харесай

Катрин Цонева с два финала на “Мис Валентин” в първия ден

Националната състезателка Катрин Цонева е финалистка на въже и топка на мощния интернационален шампионат по художествена гимнастика “Мис Валентин” в Тарту (Естония).

Цонева, за която това е второ межуднародно съревнование за годината, е краткотрайно шеста в многобоя с оценка на въже 15.900 и на топка 15.800. Катрин влиза във финала на въже с трети резултат (по правилник взе участие по 1 състезателка от държава). На топка влиза със седма оценка.

Другата ни представителка при девойките Ева Брезалиева, която отското тренира с главния състав, краткотрайно заема 21-о място за многобоя след 15.250 на топка и 12.850 за въжето, на което имаше повече неточности.

И двете състезателки позволиха неточности в изиграванията си. Те са водени от селекционера Валентина Иванова. Утре надпреварата продължава с бухалки и лента.

По-късно през днешния ден ще играят Вая Драганова и Лъчезара Пекова при дамите. Ансамбълът за девойки се отхвърли откакто няколко състезателки боледуваха. Момичетата на Вяра Ваташка и Цветелина Найденова ще играят демонстративно на националната подготовка Елит.
beautyinsport.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР