Националната състезателка Елвира Краснобаева спечели сребърен и бронзов медал на

...
Националната състезателка Елвира Краснобаева спечели сребърен и бронзов медал на
Коментари Харесай

Елвира Краснобаева завоюва три отличия на турнир по художествена гимнастика в Естония

Националната състезателка Елвира Краснобаева завоюва сребърен и бронзов орден на финалите на обособените уреди при дамите на първия шампионат от сериите Гран При по художествена гимнастика за сезон 2024 в Тарту (Естония).

Възпитаничката на Светлана Юриевна, която дебютира в този шампионат и в тази възрастова група,, а през днешния ден добави още две оценки - сребро на финала на обръч с 32.900 и бронз на лента с оценка 30.500 точки. На бухалки грацията позволи съществени неточности и приключи на шеста позиция с 29.200 точки, а на топка не беше измежду финалистките.

С доста сложната и класна стратегия, която показва този уикенд, Краснобаева даде поръчка за мощно показване и в идните стартове.

Четири златни медала (в многобоя и на обръч, на топка и на лента) завоюва представителка на Украйна Виктория Оноприенко, а първа на бухалки е сънародничката й Таисия Онофричук.

Съдия за България на Гран При в Тарту беше Росина Атанасова, общоприет секретар на БФХГ.Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР