Националната предизборна среща на партия ГЕРБ започна с призиви за

...
Националната предизборна среща на партия ГЕРБ започна с призиви за
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ако не ви светне червена лампичка, аз синя ще ви светна

Националната предизборна среща на партия ГЕРБ стартира с апели за оптималната готовност на идните избори. Премиерът и водач на партията насочи рецензии и похвали в края на форума, като съобщи че обича всички партийни членове, само че в случай че не им светне алена лампичка, той ще им светне синя.
Във форума, който се организира в зала 3 на НДК, вземат участие над 2000 души от политическия актив на партията, осведоми novini.bg.

ГЕРБ ще дефинира критериите за претендентите за евродепутати, които могат да бъдат номинирани до 20 февруари. Ще бъде оповестена и самодейността за осъществяване на Национален цивилен разговор по съществени секторни политики във всичките 29 области на страната.

Едни от дилемите, които се слагат на локалните структури на ГЕРБ по време на Националната предизборна среща, са обзор на дейните членове на партията, образование на хора, които да влязат в районните и секционни изборни комисии и разпространение на достиженията на ГЕРБ по места.

Заместник-председателят на партията Цветан Цветанов съобщи, че идните евроизбори ще бъдат тест за ръководството на ГЕРБ. Другите двама заместници на водача на ГЕРБ - Димитър Николов и Йорданка Фандъкова също дефинираха идния евровот като извънредно значим.

От 21 януари до 20 февруари ще бъдат извършени номинационните събрания за евровота, а на 12 февруари ГЕРБ започва самодейността си " Европа в нашия дом " от Велико Търново, разгласи Цветан Цветанов.

Той регистрира, че ГЕРБ има 1727 общински съветника. От 1 до 30 юни е срокът, в който всяка конструкция на ГЕРБ, на база напътствията, които ще получат, ще би трябвало да изготви проектолисти за общински съветници.

В края на форума министър председателят Бойко Борисов също произнесе тирада пред цялостната зала.

Всеки ден се приказва за корупция. Защо? Ако вие не си вземете ограничения да си почистите къщичките по места, рано или късно това ще избие - дали суджук или друго, ще избие. Ние би трябвало да внимаваме доста дали не сме се трансформирали в нещо такова, за което ни упрекват и в случай че не сме – да не го допуснем, съобщи министър председателят.

" Обичам ви! Но не е даденост всичко. Българска социалистическа партия с тези провалени политици ни приближават. Ако не ви светне алена лампичка, аз синя ще ви светна ", приключи словото си Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР