Националната полиция на Испания потвърди за 7 задържани мъже, обвинени

...
Националната полиция на Испания потвърди за 7 задържани мъже, обвинени
Коментари Харесай

Задържаха шестима българи за убийството на жена в Испания

Националната полиция на Испания удостовери за 7 арестувани мъже, упрекнати в жестокото ликвидиране на 74-годишна жена във Валядолид. Сред арестуваните са шестима българи и един испанец, оповестява bg-voice.com.
Престъплението е осъществено на 17 октомври 2018. Жертвата, която се споделя Мария, е била открита от една от дъщерите й, откакто тя не съумяла да се свърже дълго време с майка си по телефона. Когато пристигнала, дамата намерила безжизненото тяло на майка си.

По-късно служителите на реда открили, че дамата е била грубо пребита, с цел да съобщи ключовете от сейфа, в който държала €230 000, само че откакто тя отказала да издаде къде е, нападателите се задоволили с малко количество пари и бижута.

Задържаните за убийството мъже са на възраст сред 25 и 41 години. Повдигнати са им обвинявания за ликвидиране, обир, принуждение и присъединяване в незаконна група.

Един от нападателите е съумял да избяга в Чехия незабавно след убийството, само че към този момент тече дело за екстрадицията му в Испания.

На конференция от полицията оповестиха, че ключът към разгадаване на убийството е бил автомобил Renault Scenic, който бил сниман от охранителна камера в региона по време на хипотетичното ликвидиране.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР