Националната конференция на Да, България проведе днес избор за председател

...
Националната конференция на Да, България проведе днес избор за председател
Коментари Харесай

Очаквано: Преизбраха Христо Иванов за председател на Да, България

Националната конференция на " Да, България " организира през днешния ден избор за ръководител на партията, за нов Национален съвет и за нова контролната комисия. Подалият оставка водач на ДаБГ Христо Иванов беше единственият претендент за поста. Той бе избран отново с 692 гласа " за ", 14 " срещу " и 41 " въздържл се ".

" Не ме пускат, преди да съм си довършил работата ", сподели при идването на Националната конференция водачът на придвижване " Да, България " и добави, че ще си свърши работата без да се застоява ненужно. Той също по този начин прикани " да преминем от кибици на дейни играчи " и че в оставащите три години до идната Национална конференция ще бъдат сложени основите на една нова България. " Нашата страна е в едва състояние. Нашият политически модел е малоумен, слаб, неустойчив, неузрял " и добави, че е нужен нов метод, по който да се гледа на България и че ДаБГ би трябвало да подсигурява, че новите политически транформации ще са към положително.

" С доста висока сигурност ще има и парламентарни избори. Не съм гадателка, само че това ми е чувството ", съобщи в края на едночасовото си слово Христо Иванов преди да се премине към гласуването за ръководител на партията.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР