Националната хокейна лига е едно от топ първенствата на Северна

...
Националната хокейна лига е едно от топ първенствата на Северна
Коментари Харесай

По какви коли си падат звездите от НХЛ

Националната хокейна лига е едно от топ шампионатите на Северна Америка. Хокеистите подписват многомилионни контракти, получават големи заплати и се радват на доходи от рекламни контракти. Наличието на бездънен джоб значи, че звездите на НХЛ могат да харчат парите си за лъскави костюми, първокласни парцели и коли с доста конски сили под капаците.

Някои залагат на бързи коли, с характерност на спортни болиди. Други пък карат обичайните за Съединени американски щати пикапи. Трети избират джипове. Има и хокеисти, за които притежанието на супермодерен автомобил не е някаква фикс идея и те сядат зад кормилото на остарели коли, които карат още от първите години на кариерата си.

КЕРИ ПРАЙС (Монреал Канейдиънс) – модифициран Ford F-150
Вратарят на Монреал евентуално не кара най-скъпия автомобил в тази листа, само че пикапът изцяло устройва Прайс. Още повече, че товарното возило е съвършено за заниманието на 31-годишния пазач – лов и лов на риба. Все отново в товарния отсек на пикапа може да се натовари лодка или даже цялостен отстрелян елен.


СТИВЪН СТАМКОС (Тампа Бей Лайтнинг) - хибрид Fisker Karma
Въпреки че Фискър спря производството на коли, капитанът на Тампа Бей продължава да кара своя хибрид. Все отново моделът притегля погледите с красивия си външен тип, а също така е едно от най-екологичните решения на автомобилния пазар. Стамкос има задоволително пари, с цел да си купи актуален модел на електроавтомобил, само че все пак продължава да кара остарялата си кола.


АЛЕКСАНДЪР ОВЕЧКИН (Вашингтон Кепитълс) - Mercedes-Benz SL65 AMG
Руснакът е една от най-големите звезди на НХЛ, само че все пак държи на десетгодишния си автомобил. Специално модифицираният модел на Мерцедес е създаден през 2009 година. Овечкин има още няколко автомобила от същия немски производител, само че точно със синия противоречив модел може да бъди забелязан постоянно по улиците на американската столица.


ТАЙЛЪР СЕГИН (Далас Старс) - Mercedes-Benz G-Class AMG
Класическият джип на Мерцедес постоянно се вижда по улиците, без значение в коя точка на света. Капитанът на Далас дотам държи на това возило, че го взе със себе си даже когато направи трансфер от Бостън в Тексас през 2013 година В сбирката си той има и Maserati Granturismo S и Jeep Wrangler.


ХЕНРИК ЛУНДКВИСТ (Ню Йорк Рейнджърс) - Lamborghini Gallardo
Ню Йорк като град разполага с осем тима в елитните спортни шампионати на Съединени американски щати. Това допуска, че може да бъдат видени доста спортисти зад кормилото на Ламборгини. Автомобилът на шведския вратар на „ рейнджърите “ обаче е видим отдалеко. Матовият сив цвят е допълнен от автентичен подробност, с който други не могат да се похвалят. Надписът Lamborghini върху задницата на автомобила е сменен с Lundqvist с безусловно същия автентичен шрифт на италианския производител. В сбирката на Лундквист има и Bentley Continental GTC Supersports.


ПИ КЕЙ СУБАН (Нешвил Предатърс) - Bugatti Veyron
Защитникът подари 10 милиона $ на болница в Монреал, откакто беше трансфериран от Канейдиънс в Нешвил. Тогава той се появи на благотворителното събитие с джип Ford Explorer. Най-яката кола в гаража на Пи Кей Субан, а евентуално и тази листа е първокласния Bugatti Veyron в черно и вишнево. Цената на подобен автомобил е 2,25 милиона $.


РАЯН ГЕЦЛАФ (Анахайм Дъкс) - Mercedes-Benz S63
Червената бегачка е единствено един от колите в гаража на капитана на „ патоците “. Преди това Гецлаф имаше Lamborghini Gallardo, само че го продаде на благотворителен търг за 90 000 $. Хокеистът има и Mercedes-Benz S63, само че го употребява единствено за случаите, когато би трябвало да се придвижва цялото семейство.


ЕВГЕНИ МАЛКИН (Питсбърг Пингуинс) - Porsche Cayenne
Руснакът очевидно е разпален обожател на немския производител. Най-често може да бъде забелязан зад кормилото на високопроходимия модел на Порше. Нападателят на „ пингвините “ обаче има в сбирката си и Porsche 911 Turbo. Малкин постоянно е споменавал, че след края на кариерата си може да се отдаде на основаване на сбирка от остарели коли.


КОРИ ШНАЙДЕР (Ню Джърси Девилс) – Audi A7 3.0 Quattro
Вратарят на „ дяволите “ от дълго време е почитател на немската марка. Сменил е няколко автомобила от същия производител, само че това си остава предпочиталия му избор. Шнайдер признава, че е удовлетворен от предлаганите от Аути разкош, благоприятни условия на колите и изгодност. Според осведомени има и джип Toyota 4Runner.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР