Националната грипна ваканция е до 11 март. В Плевен и

...
Националната грипна ваканция е до 11 март. В Плевен и
Коментари Харесай

Децата на ясла и градина по преценка на родителите, отсъствия няма да се пишат

Националната грипна почивка е до 11 март. В Плевен и Габрово занятията са прекъснати до второ разпореждане във висшите учебни заведения, учебните заведения, детските градини и яслите, сподели Таня Михайлова, заместник-министър на образованието и науката, по Българска национална телевизия, съобщи Офнюз. 

Със заповед на министъра на опазването на здравето за детските градини беше написан режим, в който родителите, в случай че преценяват, да не водят децата си. В този интервал отсъствия не се пишат, посочи тя.  

Изпратено е писмо, с което се задължават просветителните институции да вземат ограничения още преди началото на грипната зараза. Добре е учениците да си носят храна от вкъщи. Бутилките за многократна приложимост би трябвало да бъдат стерилизирани, добави Михайлова.

Част от образователния материал може да бъде  преподаден при започване на идната година. Материал, който не е усвоен качествено, няма да влиза във външно оценяване и матури, успокои зам.-министърът на образованието. 
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР