Националната гражданска инициатива Системата ни убива ще продължи да иска

...
Националната гражданска инициатива Системата ни убива ще продължи да иска
Коментари Харесай

Системата ни убива: Разходките приключиха. Време е за действия!

Националната гражданска самодейност " Системата ни убива " ще продължи да желае оставката на кабинета " Борисов 3 ", до момента в който тя не стане факт. Това настояват членовете ѝ, измежду които са и недоволните майки на деца с увреждания.
" Заглушаването на гражданския митинг завърши. Камионът с колоните отпътува на предизборно турне.
 ”Системата ни убива ” на митинг: Сачева не стопира да лъже и то откогато е министър (ВИДЕО и СНИМКИ) ”Системата ни убива ” на митинг: Сачева не стопира да лъже и то откогато е министър (ВИДЕО и СНИМКИ)
Протест пред Министерството на труда и обществената политика. Майки от “Системата ни убива ” застанаха под подопечното на Дени...
Безсрочният ни денонощен митинг продължава повече от 240 дни (от 1 март 2020 г.). Ще включим скромните си озвучителни средства и сме подготвени да дадем думата на всеки безсънен и съзнателен жител, всяка вечер след 19:00 часа.
На вярното място – пред Министерски съвет. От шадравана оставка не се получава. Доказано! Разходките завършиха. Време е за дейности! Да спасим България! ", приканиха в послание до медиите и обществеността от " Системата ни убива ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР