Националната електрическа компания (НЕК) пусна обществената поръчка за подмяна на

...
Националната електрическа компания (НЕК) пусна обществената поръчка за подмяна на
Коментари Харесай

НЕК търси кой да ремонтира агрегат на ПАВЕЦ Чаира

Националната електрическа компания (НЕК) пусна публичната поръчка за замяна на турбината на авариралия хидроагрегат 4 на ПАВЕЦ „ Чаира ". Заложената планирана стойност на ремонта е 53.5 млн. лева без Данък добавена стойност. Оферти ще се одобряват до 10 юни.

 

Обхватът на поръчката включва планиране, направа, доставка на оборудванията, ремонт на съществуващите и монтаж на доставените нови уреди, авторски контрол, супервизия, конфигурация, изпитвания и въвеждане в употреба, образование на личния състав и гаранционен сервиз на цялото съоръжение. Изпълнителят доставя всички съществени и спомагателни материали, нужни за демонтажа и монтажа на оборудванията и системите предмет на доставката.

 

Доставките ще включват: нова помпо-турбина за подмяна на съществуващата на ХА4, изцяло окомплектована с всички нужни уреди и системи; общо належащо спомагателно съоръжение и материали; аварийни елементи за 5 годишен експлоатационен период; специфични съоръжения и принадлежности, нужни за ремонт, монтаж, поддръжка и ремонт на доставеното съоръжение, пише NOVA.

 

Към критериите за асортимент на претендентите са приложени условия по отношение на годността за практикуване на професионална активност, условия по отношение на икономическо и финансово положение на участниците и Изисквания по отношение на техническите и професионални качества на участниците.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР