Националната баскетболна асоциация (НБА) на САЩ и Канада обяви, че

...
Националната баскетболна асоциация (НБА) на САЩ и Канада обяви, че
Коментари Харесай

НБА започва разследване срещу Джеймс Хардън

Националната баскетболна асоциация (НБА) на Съединени американски щати и Канада разгласи, че ще проверява гарда на Филаделфия 76ърс Джеймс Хардън.

33-годишният някогашен притежател на премията за " Най-полезен състезател " назова обществено генералния управител на Сиксърс Дарил Мори " измамник " и даде обещание в никакъв случай повече да не играе за тим, управителен от Мори.

Десеткратният участник в " Мача на звездите " Хардън желае да напусне Филаделфия, откакто Мори отхвърли да му предложи нов дълголетен контракт. Според спекулациите през предишното лято Мори е заречен сходен договор на Хардън, като по този начин е склонил баскетболиста да понижи заплатата си за сезон 2022/23.

Според ESPN следствието на НБА е по отношение на евентуалното желание на Хардън да не играе през идния сезон, до момента в който Филаделфия не откри различен тим, в който да го трансферира. Самият Мори пък към този момент съобщи, че ще се раздели с Хардън единствено при задоволително добра оферта.

През предишния сезон Джеймс Хардън бе водач в НБА по асистенции с 10,7 приблизително на мач. Той записа и по 21 точки и 6,1 битки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР