Националната авиокомпания на Австралия обяви, че ще се откаже от

...
Националната авиокомпания на Австралия обяви, че ще се откаже от
Коментари Харесай

Авиокомпанията на Австралия: Мъжете могат да носят грим, а жените да са без токчетата

Националната самолетна компания на Австралия разгласи, че ще се откаже от рекомендациите за униформено облекло, учредени на пола, като позволи на мъжете от кабинния екипаж да носят грим, а на дамите даде опция да се откажат от високите токчета.
„ Qantas “ съобщи, че е преразгледала рекомендациите си, с цел да отрази по-добре актуалните упования и да направи униформите по-удобни за личния състав от " разнообразни културни среди ".

По-рано самолетната компания правеше усещане със прецизните си инструкции за жанр, които забраняваха мустаците, определяха дължината на бакенбардите и идеалните нюанси на очната линия, оповестява Агенция Франс Прес.

Промените бяха направени по искане на профсъюзите , които настояха „ Qantas “ да се откаже от правила като условието дамите от личния състав да носят грим.

" Модата се трансформира, както и нашите насоки за жанр през годините ", се споделя в изказване на самолетната компания.
" Нашите стандарти за униформи постоянно са съответствали на времето. "

„ Qantas “ съобщи, че новите " насоки за жанр и поддържане " ще отстранен предходните категории униформи за " мъже " и " дами ".

Сега кабинният екипаж може да избира дали да носи грим, да избира равни обувки и да има дълга коса, стига да е на опашка или кок.
Позволени са и диамантени обеци, а строгите правила за размера и стила на часовниците са отстранени.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР