Националната асамблея (парламент) на реши да отложи планираните за следващите

...
Националната асамблея (парламент) на реши да отложи планираните за следващите
Коментари Харесай

Парламентът на Венецуела преустанови работата си заради COVID-19

Националната асамблея (парламент) на реши да отсрочи плануваните за идващите дни съвещания поради разпространяването на ковид, заяви организация EFE.
В документално изказване управлението на Народното събрание се обръща към народа на Венецуела, с цел да го осведоми, че е взето решение да бъдат анулирани парламентарните съвещания от 5 до 9 април. Подчертава се, че мярката е призната за „ обезпечаване на превантивни ограничения ”, ориентирани против разпространяването на ковид.
 Още 7 дни строга карантина във Венецуела Още 7 дни строга карантина във Венецуела
Строгата карантина, наложена във Венецуела за Великденската седмица се удължава, откакто бразилските разновидности на ковид продълж...
Тази седмица няма да се организират присъствени съвещания на парламентарните комисии. В изключителни случаи това може да стане, в случай че възникне нужда от приемане на закони, се споделя още в документа, подписан от ръководителя на Народното събрание Хорхе Родригес.
БГНЕС напомня, че в неделя президентът на страната разгласи в телевизионно послание, че наложените във Венецуела строги ограничения за Великденските празници ще бъдат удължени с още седем дни.
Венецуела регистрира рекордно високо всекидневно нарастване на случаите на ковид (1,779). Мадуро съобщи, че епидемиологичната обстановка във Венецуела зависи от разпространяването на бразилските варианти (P1 и P2)., ТАСС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР