Националната агенция за приходите търси 14 служители за звената, осъществяващи

...
Националната агенция за приходите търси 14 служители за звената, осъществяващи
Коментари Харесай

НАП търси 14 фискални инспектори

Националната организация за приходите търси 14 чиновници за звената, осъществяващи фискален надзор по гранично-пропускателните пунктове у нас. Обявеният конкурс е за чиновници на служба „ контрольор по приходите” в отдел „ Оперативни действия “ В. Търново с месторабота на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин – Дунав мост 2 “ – 10 чиновници, и на Граничен контролно-пропусквателен пункт Оряхово – четирима.

Новоназначените инспектори ще работят в екипи и ще правят фискален надзор на територията на цялата страна. Конкурсът за свободните работни места ще се организира на 2 стадия. В първия участниците ще вземат решение тест за професионални познания и умения, а позволените до втория стадий претенденти ще преминат през изявление.

Служителите във фискалното звено ще правят документални и физически инспекции на артикули с висок фискален риск. Данъчните ще наблюдават по какъв начин се движат стоките, дали се осъществят на територията на България, изнасят ли се за трети страни и дали всички преводи се отразяват правилно в счетоводните и финансови документи на превозвача, получателя и доставчика. Те ще бъдат обезпечени с транспортни средства и техническо съоръжение за осъществяване на функционалностите си. Фискалните сътрудници ще правят и инспекции на комерсиалните обекти у нас, като ще наблюдават за издаването на касови бележки и правилното отчитане на оборотите в магазините.

Кандидатите за оповестените свободни позиции могат да подадат документи до 26 април включително на някой от посочените в обявата адреси персонално, посредством прокурист с нотариално заверено пълномощно-оригинал или по електронен път, като в този случай документите би трябвало да са подписани с персонален електронен автограф.

Описание на длъжността, условията за заемането й и мостри на документи за присъединяване могат да бъдат открити на уеб страницата на приходната администрация в рубриката
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР