Националната агенция за приходите продава на търг с тайно наддаване

...
Националната агенция за приходите продава на търг с тайно наддаване
Коментари Харесай

НАП продава на търг 1394 оръжия, отнети в полза на държавата

Националната организация за приходите продава на търг с скрито наддаване 1394 огнестрелни оръжия - револвери на обща стойност почти 170 000 лева

Търгът ще се организира на 22 октомври в постройката на Търговско дружество на Национална агенция за приходите София.

Пистолетите „ Макаров “ и „ АР-МВР “ ще бъдат предлагани по групи, а не поотделно, като кандидат-купувачите могат да наддават за една или повече групи, оповестяват от Национална агенция за приходите.

Предложения за присъединяване в търга се показват за всяка група поотделно в интервала 15-17.10.2024 година До наддаването ще се позволяват единствено лица, които имат нужните лицензи по Закона за оръжията, боеприпасите, взривните субстанции и пиротехническите произведения, платили депозит в размер на 20% от началната тръжна цена за съответната група.

Част от оръжията са конфискувани от органите на Министерство на вътрешните работи от притежатели, чиито разрешителни са изтекли, а други са отнети от притежателите им със правосъдни или прокурорски актове.

Пистолетите се съхраняват в Централен оръжеен склад на Министерство на вътрешните работи, където от 15 до 17 октомври 2024 година ще бъдат проведени огледи за заинтригуваните. За задачата претендентите би трябвало да подадат предварителна поръчка до Национална агенция за приходите в период до 4 октомври 2024 година, с цел да им бъде обезпечен достъп.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР