Националната агенция за приходите обяви на търг апартамент в центъра

...
Националната агенция за приходите обяви на търг апартамент в центъра
Коментари Харесай

НАП пусна на търг жилище в центъра на София със стартова цена от 1500 евро на квадрат

Националната организация за приходите разгласи на търг апартамент в центъра на София. Жилището се намира в регион " Възраждане ", на улица " Овче поле ", наоколо до бул. " Княгиня Мария Луиза ", бул. " Христо Ботев " и Лъвов мост. В непосредствена непосредственост е и метро станция " Опълченска ", оповестиха от Агенцията.

Площта му е към 125 квадрата, като към него има и мазе. Намира се на трети етаж в жилищна постройка, която разполага с паркоместа. Районът е с асфалтирани междублокови пространства, зелени площи и детски площадки.

Първоначалната цена, от която започва продажбата, е 380 000 лева До 6 декември в това число могат да се вършат огледи на от кандидат-купувачите, след спогодба с обществения реализатор, водещ продажбата. 

Стартовата цена излиза по малко над 3 000 лв. на квадрат (1500 евро). Подобна цена е много допустима за локация в центъра на София, като имаме поради, че на сходна цена се продават жилища в по-крайните квартали на столицата. В множеството разгласи на организации за недвижими парцели цените за жилища в центъра на София са приблизително над 2 000 на квардат. Трябва да имаме поради обаче, че това стартова цена и ще има наддаване. 
 От Audi A6 за 17 000 лева до камион за 90 000 лв.: Какво може да си купите от Национална агенция за приходите на търг?
От Audi A6 за 17 000 лева до камион за 90 000 лв.: Какво може да си купите от Национална агенция за приходите на търг?

Наддаването е скрито, а началните цени стартират от няколкостотин лв.

Ценови оферти за закупуването му се одобряват до 7 декември при обществените реализатори от Национална агенция за приходите Хасково. До 7 декември би трябвало да бъде импортиран и депозит в размер на 20% от стартовата цена.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР