Националната агенция за приходите (НАП) обяви продажба на имоти в

...
Националната агенция за приходите (НАП) обяви продажба на имоти в
Коментари Харесай

НАП обяви продажба на имоти в Плевен

" Националната организация за приходите (НАП) разгласи продажба на парцели в Плевен ". Това заяви Рени Дудева, основен контрольор в офиса на организацията в регионалния град. Продажбата ще бъде осъществена посредством търг с скрито наддаване - за земя, етаж от административна града и товарен автомобил.

" Теренът е в Плевен, захранен e с ток и вода, с централна канализация. Етажът е независим, има два товарни асансьора, две зали за шиене, гладачно, кроялно, два офиса и други пространства. Автомобилът е в придвижване и в положително общо техническо положение ", добави Дудева.

Огледът ще се прави всеки присъствен ден от 13 до 24 октомври, от 10:00 ч. до 16:00 часа на адрес: ул. " Георги Кочев " номер 88. Предложенията за присъединяване в търга се подават в постройката на Национална агенция за приходите - офис Плевен, ул. " Дойран " номер 43, всеки присъствен ден от от 13 до 24 октомври, от 09:00 до 17:00 часа.

Разглеждането на предложенията ще се извърши на 28 октомври, от 10:30 часа. Условията и разпоредбите за осъществяване на търга, както и лист на движимостите с изложение и продажна цена, са разполагаем на страницата на Национална агенция за приходите в интернет.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР