Националната агенция за приходите е регистрирала 16 сайта за онлайн

...
Националната агенция за приходите е регистрирала 16 сайта за онлайн
Коментари Харесай

Ръст на регистрираните сайтове за онлайн залози

Националната организация за приходите е записала 16 уеб страницата за онлайн залози, като за последната година те са 10, а до 2021 година са били едвам 6. Спрените хазартни платформи поради неналичието на лиценз са над 130, като цялостният лист, както и този с регламентираните уеб сайтове за онлайн залагания, са оповестени в формалната страница на Национална агенция за приходите и се актуализират навреме. От приходната организация предлагат на потребителите, преди да стартират за залагат, да ревизират дали платформата има лиценз или не.

Важно за потребителите на онлайн
залагания е да са виновни и деликатни както за своята игра, по този начин и за своето държание. От 12 декември Национална агенция за приходите възобновява поддържането на регистъра на уязвимите лица. Той не е обществен, като достъп до него имат единствено стеснен брой чиновници, избрани от изпълнителния шеф на приходната организация и хазартните оператори. Искане за регистриране в регистъра може да подаде всеки, който счита, че не може да управлява както времето, прекарано в хазартни игри, по този начин и средствата, които изразходва за присъединяване в тях.

Повече информация за опциите за подаване на настояването за регистриране или изтриване от регистъра, може да видите в YouTube канала на Национална агенция за приходите. В рубриката „ Отговорен
хазарт “ в уеб страницата на приходната организация са оповестени и препоръки за виновна игра, както и тест за самокритика на хазартните привички на играчите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР