Националната агенция за обяви, че след седмица ще започне второто

...
Националната агенция за обяви, че след седмица ще започне второто
Коментари Харесай

Голямата награда в лотарията с касови бележки тази година ще е 50 хил. лв.

Националната организация за разгласи, че след седмица ще стартира второто издание на лотарията с касови бележки. участниците ще могат да записват всички касови бележки, издадени след 1 януари 2017 година

Голямата премия в тазгодишното издание е 50 хиляди лева, а данъчните дават обещание, че всеки месец ще дават 2 хиляди лева на един изтеглен, записал печеливш фискален бон. Всяка седмица някой ще печели и предметна премия на стойност близо хиляда лв..

Двойно по-голям късмет за облаги ще имат участниците, плащали с банкова карта и с изключение на касовата си записка, запазили и записали бележката от ПОС терминала, осведомят още от Национална агенция за приходите.

Право да вземат участие в данъчната
лотария имат всички български жители, навършили 14 години, които записват фискалните си бонове в интернет на особено основания уебсайт. Въвеждат се данни за цената на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата записка. Няма ограничавания за минимална или оптималната стойност на покупките.

Приходната организация сложи началото на
лотарията с касовите бележки през 2016 година В рамките ѝ бяха регистрирани над 51 млн. касови бележки на стойност над 670 млн. лева, а огромният победител получи лек автомобил след вписване на записка от 1.80 лева.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР