Националната агенция по приходите () стартира информационна кампания Къде е

...
Националната агенция по приходите () стартира информационна кампания Къде е
Коментари Харесай

НАП с кампания Къде е Бончето?

Националната организация по приходите () започва осведомителна акция „ Къде е Бончето? “ , с цел да насърчи жителите да изискват касови бележки при всяка покупка на стока и услуга, осведоми БГНЕС. Чрез „ Facebook “ страницата https://www.facebook.com/kasovbon обществеността ще бъде осведомена за изгодите от условието и съхранението на касовите бележки. В акцията ще вземат участие и доста известни персони, които ще споделят претекстовете си за какво постоянно изискват фискални бонове и какви изгоди им носи това.
Над 2.5 милиарда касови бележки са регистрирани в Национална агенция за приходите през последната една година, а 150 000 жители употребяват мобилното приложение на Национална агенция за приходите, с което могат да сканират QR кода на всеки фискален бон и да ревизират дали е същински. В последните години Национална агенция за приходите регистрира трайно нарастване на доброволното съблюдаване на данъчно-осигурителните условия, като приходите от налози и осигуровки за 2020 година доближиха 25 милиарда лв. – с над 700 000 000 лв. повече от плануваното , акцентират от приходната администрация.
лотарията на Национална агенция за приходите " alt= " С касов бон за 55 стотинки старозагорка завоюва годишната премия от лотарията на Национална агенция за приходите " class= " image wp-post-image no-display appear lazyload " dsrc= " https://i1.actualno.com/actualno_2013/upload/news/2019/05/15/0523642001557911241_1414035_144x110.webp " > С касов бон за 55 стотинки старозагорка завоюва годишната премия от лотарията на Национална агенция за приходите
Старозагорката Неделина Колева завоюва годишната премия от третия сезон на
лотарията с касови бонове на Националната организация за доход...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР