Националната агенция по приходите ще запечата популярната благоевградска дискотека „Ъндърграунд“,

...
Националната агенция по приходите ще запечата популярната благоевградска дискотека „Ъндърграунд“,
Коментари Харесай

Мъжът на Алекс Раева искал да е депутат от партията на бившия й

Националната организация по приходите ще запечата известната благоевградска дискотека „ Ъндърграунд “, благосъстоятелност на предприемача и мъж на актрисата Алекс Раева Любомир Палаханов . Дискотеката е в лист на Национална агенция за приходите на подлежащите на запечатване търговски обекти според член 187 от Закона за налога върху добавената стойност. Тази мярка, която продължава до 30 дни, се ползва при открита продажба на артикули без касови бележки, потребление на неодобрени от Национална агенция за приходите касови апарати, с цел да се скрият от приходната организация действителните продажби.

Принудителната административна мярка затваряне за интервал от 1 месец се приключва от Национална агенция за приходите по молба на административно осъденото лице и откакто бъде потвърдено от него, че санкцията е заплатена напълно. Според член 185 глобата е от 500 лева до 2000 лева, а при наново нарушаване стига до 20 000 лева, написа „ Струма “.

Любопитно е, че в листата на Национална агенция за приходите против типа на обекта – „ дискотека “, и адреса, на който той се намира, е записано името на Любомир Димитров Палаханов. Същият от 1997 година е началник на локалната Комисия за отбрана на потребителите, съосновател е на известната страница „ Духът на Джумаята “ и е най-ревностният бранител в Благоевград на концепцията на кметския екип да се развие парк Бачиново, като се тегли многомилионен дълг.

В града е социална загадка, че дискотека „ Ъндърграунд “ е негово заведение, макар че по документи се води на сестра му Румяна. Че е „ един от създателите на клуб „ Underground” през1997 година “, го написа даже във визитката му, с която Бубата Палаханов бе показан пред благоевградчани като претендент за народен представител от партия „ Има подобен народ” предходната година.

Явно мъжът на Раева, от който тя има дете, не е съумял да стане депутат от партията на Слави Трифонов, който беше гадже на Алекс преди години. Самият трифонов призна с половин уста преди години за възприятията си към нея, въпреки че с днешна дата тя твърди, че е свирела втора цигулка при него. Дългът поддържал паралелна връзка, до момента в който й бил гадже.

Дъщерята на артиста Илия Раев роди щерка на предприемача от Благоевград Любомир Палаханов. Двамата се срещнали на лодката на техните другари и бъдещи кумове-Орлин Горанов и жена му. „ Погледнахме се и това бе всичко, беше доста просто и чисто”, разясни Раева, която забременяла два месеца след съдбовната среща. Убедена е, че дъщеря й, която се роди навръх Илинден през 2019 година е подарък от татко й –актьора Илия Раев, който умря през 2017 година.

Въпреки това през вчерашния ден Л. Палаханов сподели, че не знае защо става въпрос, няма от 20 година никаква дискотека, а след това смени посоката на обясненията и посочи, че в действителност не ставало въпрос за запечатване на „ Ъндърграунд “, само че не сподели защо иде тирада.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР