Национална спортна академия „Васил Левски“ (НСА) стартира кандидатстудентската си кампания

...
Национална спортна академия „Васил Левски“ (НСА) стартира кандидатстудентската си кампания
Коментари Харесай

Олимпийска шампионка набира нови студенти за НСА

Национална спортна академия „ Васил Левски “ (НСА) започва кандидатстудентската си акция с поредност от срещи със спортни и общообразователни учебни заведения в София и страната.

През миналите дни Тереза Маринова провокира същински възторг с визитата си в Плевен и Велико Тръново. Олимпийската шампионка на троен скок е лице на акцията, дружно с Дойчин Боянов - единственият българин, изкачил Еверест без О2. И двамата са преподаватели в НСА и споделят разбирането за спорта като метод на живот.

Младите хора на България имат голяма потребност от повече физическа интензивност, а страната ни се нуждае от високо квалифицирани експерти, които да осъществят положителните практики за развиване на системата на физическото образование и спорта у нас. Избирайки известни персони за лица на акцията си, НСА способства за мотивирането на учениците да продължат своето обучение.

Истинската същина на спорта се пробваха да разкрият Тереза Маринова и другите представители на Национална спортна академия – преподавателите Венета Петкова и Ивелина Кирилова, при срещата си с учениците в Плевен и Велико Търново. Дванадесетокласниците се срещнаха с необятния набор от специалности, които НСА предлага. Те бяха въведени в атмосферата на университета благодарение на малко видео, което имаше за цел да показа неповторимата учебно-спортна база на Академията. Това, което прави НСА желана от доста зрелостници, е освен отличното съоръжение и огромният избор от специалности, само че и приетата в целия свят тапия, както и най-квалифицираните преподаватели във всички сфери на физическото образование и спорта.

Самата Тереза Маринова разкри персоналните си наблюдения за образователния развой, споделяйки за огромния възторг, с който студентите се посвещават напълно на своята идея. Срещата в плевенското спортно учебно заведение „ Георги Бенковски “, където е учила Тереза Маринова, беше изключително прочувствена. Олимпийската шампионка на драго сърце раздаде подписи прикани учениците да се доверят на себе си и да последват сърцето си, тъй като то знае най-правилния път към триумфа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР