Национална дарителска кампания България заслужава!“ за изграждане на 111 метров

...
Национална дарителска кампания България заслужава!“ за изграждане на 111 метров
Коментари Харесай

Областна администрация-Смолян обявява конкурс за послание, което да бъде гравирано в основата на 111-метровия Пилон „Рожен“

Национална дарителска акция „ България заслужава! “ за създаване на 111 метров стълб, на който ще се извиси българското национално знаме, разгласи самодейност за набиране на послания, които ще бъдат гравирани в основата му.

Роженските поляни, които са знак на българщината, историческото и духовното ни завещание, са мястото, където ще бъде инсталиран пилонът. Той ще е най-високият в Европейския съюз, на внушителната надморска височина от 1430 м., а знамето ще се вижда от километри разстояние.

В основата на Пилон „ Рожен “, в плоча от мрамор, изобразяваща картата на България, ще бъдат вдълбани двадесет и осем послания-от двадесет и осемте административни области на България. Всяко обръщение ще бъде гравирано на мястото на региона, от която идва то и ще остане за бъдещите генерации.

Във връзка с това, Областна администрация Смолян афишира конкурс за обръщение, което да бъде гравирано на мястото, което ще заема административна ни област.

Посланието би трябвало да бъде текст, съдържащ до седем думи.

Предложенията, съпроводени с къса информация за създателя се одобряват в Областна администрация, на место или по електронната поща.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР