Национална агенция за приходите търси 177 служители за звеното „Фискален

...
Национална агенция за приходите търси 177 служители за звеното „Фискален
Коментари Харесай

Търсят осем инспектори за НАП-Видин

Национална организация за приходите търси 177 чиновници за звеното „ Фискален надзор “, от които осем са с месторабота във Видин. Агенцията е оповестила конкурс за длъжността „ контрольор по приходите”. Те ще работят в екипи на територията на цялата страна. Екипите ще вършат инспекции наоколо до граничните пунктове, както и навътре в страната – на местата, където транспортните средства се разтоварвани под данъчен надзор. Служителите с месторабота в гр. Видин ще извършват служебните си отговорности предпочитано на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост Видин-Калафат “ и при нужда на територията на Търговско дружество на Национална агенция за приходите Велико Търново, чийто териториален обсег включва административните области – Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Ловеч, Монтана и Плевен.
Конкурсът за свободните работни места ще се организира на два стадия. На първия участниците ще вземат решение тест, чиято цел е да се открият професионални им познания. Допуснатите до втория стадий, ще бъдат и интервюирани.
Работата на инспекторите във фискалното звено е обвързвана с физически и документален надзор на артикули с висок фискален риск. Данъчните наблюдават по какъв начин се движат стоките, дали се осъществят на територията на България, изнасят ли се за трети страни и дали всички транзакции се отразяват правилно в счетоводните и финансови документи на превозвача, получателя и доставчика. Служителите в звеното са обезпечени с транспортни средства и техническо съоръжение за осъществяване на функционалностите си.
Кандидатите за работа би трябвало да подадат документи до 7 декември, в това число, персонално или посредством прокурист с нотариално заверено пълномощно-оригинал в постройката на съответната конструкция на Национална агенция за приходите, за която аплайват.Описание на длъжностите, условията за състезанието и мостри на заявление за присъединяване, могат да бъдат открити на интернет страницата на Национална агенция за приходите – www.nap.bg, Начало/За НАП/Работа в НАП/Обяви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР