Национална агенция за приходите (НАП) разкри над 10 000 л.

...
Национална агенция за приходите (НАП) разкри над 10 000 л.
Коментари Харесай

НАП разкри 10 000 л. нелегално гориво в Бургас

Национална организация за приходите (НАП) разкри над 10 000 л. незаконно гориво в Бургас, оповестяват от Национална агенция за приходите. Горивото е било складирано в база, благосъстоятелност на транспортна компания.

Служители на приходната организация направили инспекция на региона към ведомствената бензиностанция, благосъстоятелност на транспортна компания, намираща се в промишлена зона в Бургас. Инспекторите на Национална агенция за приходите разкрили цистерна без регистрационни номера, прикрита с гуми от камиони . В нея имало към 4200 литра дизел, а наоколо инспекторите забелязали 7 пластмасови контейнера с съдържимост 1000 л., завити с найлон. Три от тях били цялостни догоре, два съдържали сред 500 и 600 л. горивна течност.

Откритото гориво било без документи за генезис, а съдовете, в които е съхранявано не са декларирани в Национална агенция за приходите. Служителите на " Фискален надзор " поискали подпомагане от Агенция " Митници " за определяне на типа на течността в цистерната и контейнерите. Според тях горивото е предопределено за кораби, като то е изцяло годно да се употребява за сухоземни транспортни средства.

Корабното гориво няма био добавка , не е маркирано и за него не е заплатен данък. Служителите на Агенция " Митници " са иззели откритите количества от синята течност и са пломбирали съдовете, в които тя е съхранява.

Работата по определяне на произхода на откритото гориво продължава.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР