Национална агенция за приходите Бургас продаде чрез търгове 27 автомобила,

...
Национална агенция за приходите Бургас продаде чрез търгове 27 автомобила,
Коментари Харесай

Извадиха на тезгяха колите на пияните шофьори

Национална организация за приходите Бургас продаде посредством търгове 27 автомобила, иззети и отнети в интерес на страната след присъди и решения на съда. Получените от тръжните процедури средства надвишават 50 000 лв.. Сред плануваните нови продажби на моторни транспортни средства са и такива, благосъстоятелност на лица, карали след приложимост на алкохол или наркотични субстанции.  Други 11 автомобила са в развой на оценяване за оповестяване за обмен.

„ Интересът към продажбите е огромен, всичките са осъществени още на първа стъпка като в някои случаи имаме и съществени наддавания от в началото оповестените цени. Стойностите на всеки един автомобил се дефинират след експертна оценка на експерт. Времето за реализация на една продажба е към три месеца “, разяснява началникът на отдел „ Държавни вземания “ в Национална агенция за приходите Бургас Ралица Куванджиева. 

Близо 650 000 лв. са импортирани от Национална агенция за приходите Бургас от началото на годината в републиканския бюджет от продажби на иззети и отнети в интерес на страната недвижими парцели, моторни транспортни средства и благородни метали. Приходът е осъществен от извършените до този миг от отдел „ Държавни вземания “ 41 търга. От Национална агенция за приходите Бургас прецизират, че точно приходната организация реализира търгове на отнети в интерес на страната движими или недвижими движимости и парцели, след влезнали в действие наказателни постановления на редица държавни институции или решения на съда.

Условията за осъществяване на търговете, дните за оглед, описите на движимостите, размерите на депозитите, както и първичните продажни цени се разгласяват и могат да се видят в Портала за продажби на Национална агенция за приходите.

 

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР