Националката Нася Димитрова, с чиято блокада тимът ни подпечата успеха

...
Националката Нася Димитрова, с чиято блокада тимът ни подпечата успеха
Коментари Харесай

Нася Димитрова: Раздадохме се и благодарение на уникалната публика

Националката Нася Димитрова, с чиято обсада отборът ни подпечата триумфа против Полша и първото място в група 2 от Евроволей 2021, благодари на публиката за поддръжката и помощта в решителните моменти.

В осминафиналите, в събота (28 август), " лъвиците " се изправят против Швеция. Мача можете да гледате по RING, VOYO.BG и btvnovinite.bg.

Снимка: Lap.bg

" След три несполучливи офанзиви и отговорността, която трябваше да поема, си споделих, че би трябвало да бръкна с всичка мощ от другата страна на игрището и да я взема тази топка, да я закова. "

" Адреналинът беше повече, тъй като това е доста значим мач за нас и знаехме какъв резултат какво ни коства и къде се класираме. Казахме си в съблекалнята, че това е мачът на истината и, че в този момент би трябвало да покажем какъв брой се сплотени, какъв тим сме и какъв брой сме израстнали. Мисля, че девойките се раздадоха и с помощта на тази неповторима аудитория към нас. Уникални са, ужасно доста ни оказват помощ и се надявам и в идващите мачове да бъде по този начин. "

" Аз им споделих на девойките, че не би трябвало да си избираме противник. Не може да избираме, тъй като в случай че избираме - това не приказва добре като цяло за тима и за работата ни. Излизаме против всеки тим, против който би трябвало да играем и се борим за успеха. "

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР