Националката Христина Вучкова заяви, че мачът с Испания, спечелен от

...
Националката Христина Вучкова заяви, че мачът с Испания, спечелен от
Коментари Харесай

Христина Вучкова: Искахме да завършим така ударно, както започнахме

Националката Христина Вучкова съобщи, че мачът с Испания, извоюван от отбора ни с 3:0, се е трансформирал в отлична подготовка за утрешния дуел с Германия - трети за страната ни в Евроволей. Тя показа, че ѝ се е желало тимът да играе във втория и третия гейм, както в откриващия, в който " лъвиците " дадоха единствено 12 точки на испанките.

" Малко ни е гняв, тъй като подценихме най-после мача. Имаше обстановки, които не трябваше по този начин да се случват. Искахме да приключим по този начин стремително, както започнахме, само че това е женският волейбол в общи линии. ", сподели Вучкова.

" Беше ни добра подготовка. Този тим не е за подценяване, тъй като играе бързо и технично. Отлична подготовка за Германия - сериозен противник с доста качествени състезатели, отракан тим, разнородни офанзиви. Изключително би трябвало да сме съсредоточени. ", добави тя.

Следващата борба за " лъвиците " е в неделя (22 август) от 19 ч. Те се изправят против Германия, а срещата по традиция може да гледате онлайн по RING, Voyo.bg, както и на btvnovinite.bg.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР