Националият отбор по естетическа групова гимнастика търси спонсор, за да

...
Националият отбор по естетическа групова гимнастика търси спонсор, за да
Коментари Харесай

Националките по естетическа гимнастика търсят спонсор

Националият тим по естетическа групова гимнастика търси спонсор, с цел да отиде на европейското и международното състезание. Призивът беше оповестен във " Facebook ". На тях са им нужни 6000 лв., с цел да могат да вземат участие на шампионата на Стария континент в Талин (Едновия) през май и на международното в Будапеща (Унг) през юни. Гимнастичките прибягнаха до този обезверен ход, защото макар че БФЕГГ има лиценз, федерацията не получава финансиране от Министерството на младежта и спорта в последните четири години.

Ето и известието:

„ Уважаеми господа, от името на Национален тим на България по естетическа групова гимнастика се обръщаме към Вас с общителна покана за спонсорство.

Ще бъдем извънредно признателни, в случай че с Вашата благородна поддръжка успеем да осъществяваме проектите си, като отидем на Европейско състезание по естетическа групова гимнастика в Талин (Естония) през май 2018 година и Световно състезание в Будапеща (Унгария)през юни 2018 година

Двата ни тима във възрастови групи девойки и дами упражняват интензивно и окуражено се приготвят за идните мероприятия.

Миналата седмица единият ни тим (девойки) отпътува за Световна купа в Грац (Австрия) и без централизарана подготовка се класира на 4-то място. Поради физически аргументи другият тим (жени) не можа да замине за Светоената купа. За да се осъществя на Световното състезание тимът ни дами би трябвало да взе участие на Европейското състезание. Има огромна възможност естетическата групова гимнастика да стане Олимпийски спорт през 2024 година "

Банкова сметка:
BG86BUIB9888 1052 6720 00
Банка ОББ
Swift: BUIBBGSF
БФЕГГ

За контакти: [email protected]
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР